chokladbullar

Recept (15 bullar):
 
4 ägg
4 msk sötning
0,5 dl kokosmjöl
1,5 dl mandelmjöl
2,5 msk fiberhusk
2 tsk bakpulver
1,5 tsk kardemumma
1 dl mjölk
100 gram mörk choklad
1 ägg och rårörsocker till garnering
 
Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ägg och sötning länge tills det är fluffigt. Blanda alla torra ingredienser för sig och blanda sen tillsammans med ägg och sötning, sist blandar du ner mjölken. Låt degen stå i 10 minuter. Kavla ut degen mellan två oljade bakplåtspapper. Hacka chokladen och sprid ut över degen, rulla sen ihop den försiktigt och skär ut femton bullar. Lägg bullarna i bullpapper och pensla med ägg och toppa med rårörsocker, in i ugnen i 15-20 minuter.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0