tårtor

Har ju helt glömt bort att visa er dessa tårtor jag gjorde för ett tag sen! Till två av mina bästa tjejor som fyllde 18, blev inte helt nöjd men får tänka på att det va första ordentliga tårtorna gjorda hemma.
 

jordgubbskvarg

Ni har väl inte missat denna hoppas jag? Pappa köpte med den hem när han handlade häromdagen och jag är helt såld på den, smakar som youghurt och passar perfekt före eller efter träning. Ni måste testa!!
 

hemmagjorda praliner

Testade det här med att göra praliner hemma härom dagen med pappa, gick väldigt bra om vi får säga det själva. Hade ju en marmorskiva hemma och vi köpte formar och lite smått och gott när vi var i göteborg under lovet, så det sr bara att köra! Jag gjorde med hallonfyllning och pappa givetvis med whiskey. 


allmänt

Hallå där! Ursäktar för otroligt kass uppdatering, men jag har verkligen inte haft någon motivation. En månad har ju i alla fall gått från att oliwia och jag startade sockerstoppet, tyckte vi klarade oss hyfsat i alla fall! Inte långt kvar till sommarlov nu heller och det är så galet skönt.

festis

Har fastnat så för festis nya smaker med 50 % mindre socker, smakar inte konstigt på något sett och det smakar somrigt!

RSS 2.0