hemmagjord mörk choklad

Recept:
 
4 msk kokosolja
4 msk kakao
2 tsk söting
valnötter
havssalt
 
Börja med kokosolja, smält den i ett vattenbad tills den är helt lös och rinnig. Så länge kan du hacka lite nötter, jag brukar ta ungefär fyra nötter. Ställ av skålen från vattenbadet och tillsätt kakaon, sötningen, nötterna och lite havssalt (två nypor brukar räcka). Blanda allt och häll det sen i en form med folie. In i frysen med det. Brukar ta en timme innan det stelnar, sen är det bara att äta! Du kan alltid hitta på andra smaker än just valnötter och havssalt, jag har provat hallon och ska snart prova apelsin tänkte jag.
 

Kommentarer
Postat av: Nelly

Hej! Hur gör du med lunchen i skolan? Äter du det som serveras eller brukar du ha med eget? Tänkte mest på om du inte äter kolhydrater och vanligt socker ;)
Hur gör du när du står i bageriet på skolan? Måste man inte smaka av allt man gör? :) det samma om du skulle göra en gräddsås eller så ;)
Bra blogg!!

2013-11-13 @ 18:48:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0